Marley de HK hond | Toen Marley nog een puppy was…

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben de eigenaresse van Marley. Ik woon samen met mijn man en 2 honden Marley (weimaraner) en Moos (labrador) in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Zes jaar geleden, op 11 september is Marley geboren. We hebben lang nagedacht om te gaan voor een Weimaraner, want we wisten dat het geen gemakkelijk ras zou zijn. Uiteindelijk de beslissing genomen en 8 weken later kwam Marley bij ons wonen. De naam hebben we gekozen n.a.v. het boek Marley & ik. Marley is een kopie van de Marley in het boek! Ons interieur moest er de eerste 3 jaar aan geloven: plinten, tafelblad, muren, kozijnen, stucwerk openhaard, teveel op op te noemen werd gesloopt door deze draak. Maar wat is ze lief, schattig en zo’n enorme knuffelkont, daar kun je toch niet lang boos op zijn :-). hkhond1

 Fijne zondag gewenst en tot volgende week!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie