Winnie van Kins | HAALBARE DOELEN

Ik ben ruim een jaar geleden met hardlopen begonnen. Eigenlijk heel verbazingwekkend voor wie mij kent; hardlopers zijn immers doodlopers? Maar er kwam toch wel een heel leuk dames-hardloop-clubje op mijn pad en de lol en de sportiviteit kwamen al snel in plaats van gezucht, smoezen en enige drempelvrees.
Niet alleen is het leuk om weer andere mensen te leren kennen, ook het buiten zijn en het bewegen doen mij enorm goed. Zelfs als het regent wil ik niet overslaan en ik en regen…dat is een complexe verhouding, zullen we maar zeggen. Ook het vroege tijdstip op de zaterdagochtend ontmoedigt mij niet. Eenmaal eruit en buiten voelt het altijd goed.
Nu ben ik zover dat ik aan mijn derde ‘loop’ mee ga doen. Deze keer weer ietsje langer dan de vorige twee. Ik ben op een positieve verwachtingsvolle manier gespannen. Hoe zal het dit keer gaan? Ik ga weer een grens verleggen voor mezelf; een grens die ik mij zelf heb gesteld met een doel waar ik met plezier naar toe heb gewerkt.
Het grappige is dat ik na ruim een jaar ontdek dat er steeds meer nieuwe leuke dingen bijkomen, een soort onontdekte doelen. Dus heb ik toch een beetje gelijk: hardlopers zíjn doodlopers.

Als je haalbare doelen stelt, heb je niet alleen meer overzicht op de weg naar je nieuwe situatie, maar kun je onderweg nog genieten ook!

Hoe graag je iets ook wilt veranderen, het kan ook onbekend eng zijn. De weg naar een gewenste verandering is niet altijd netjes geasfalteerd en ruimschoots verlicht. Gelukkig heb ik binnen Mens Nova niet alleen anderen kunnen helpen hun grenzen te verleggen, hun doelen helpen (her)kennen op weg naar een waardevol leven, maar pluk ik daar zelf ook nog de vruchten van!

Loop jij tegen je grenzen aan? Wil je ze je verleggen? Wil jij ook nu eindelijk je werkelijke doelen gaan ontdekken? Neem gerust contact met me op!

Warme groet, Winnie

MENS NOVA
Praktijk voor mentale veerkracht.
0648015443
www.mensnova.nl
info@mensnova.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie