MUTE | Restyle je lampenkap!

 

Wij van MUTE vinden het leuk je te verrassen. Met iets unieks, iets geks of een beetje van beide! Het moet natuurlijk ook mooi zijn, een beetje stoer en daarnaast ook functioneel. Ook deze keer weer iets unieks bij MUTE…

Heb jij ook nog zo’n oude lampenkap liggen? Misschien wel met een afgrijselijk printje en geen idee wat je er nog mee wil? Dan is dit een leuke oplossing!

MUTE-bm-20

Deze lampenkap is leuk als accessoire maar in combinatie met een mooie gloeilamp helemaal een lust voor het oog. Om te beginnen heb je een oude lampenkap nodig met een ijzeren frame.

Je haalt de afgrijselijke stof van de lampenkap af zodat je alleen het frame hebt.
De lampenkap heb ik ingewikkeld met zwart katoen wol en per stuk een beetje lijm, lekker strak voor een mooi resultaat. Ga zo door totdat het frame niet meer kunt zien.

En klaar is je lampenkap!

Heb jij nou ook je kap gerestyled? Laat hem dan zien op de Huisjekijken Facebook of Instagram. We zien jouw reactie graag tegemoet!

De volgende keer verblijden we je met iets compleet nieuws waar je zeker warm voor loopt, dus houdt Huisjekijken in de gaten!

Liefs, MUTE

De dames van MUTE lieten je eerder al zien hoe je een stoere tijdschriftenmand maakt van oude fietsbanden en een stoere stoelbekleding van riempjes. Wil jij deze items nog eens terugzien? Dat kan door op de onderstaande links te klikken:

stoere design tijdschriftenbak

stoel

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie