Elisense Bloemen | Kerstballen in de hoofdrol + win actie

Wat kun je met kerstballen toch mooie dingen maken ! Ben je op zoek naar stijlvolle ideeën met kerstballen ? We hebben een mooie win actie …

In mijn hoofd is het al even kerst … Het liefst zou ik het hele jaar door met kerstballen werken, want ik vind ze zoooo mooi ! Uiteraard combineer ik ook de kerstballen met zijden bloemen en dat levert bijzondere combinaties op.

Elisense Bloemen Kerstballenbol

Het kost wat tijd om deze kerstballenbol met zijden blaadjes te maken, maar daarna heb je er jarenlang plezier van.

Elisense Bloemen kerstballenbol

Het licht van de kaarsjes, kroonluchters en kerstboom lijken de bol tot leven te brengen.

Elisense Bloemen kerstkrans

Of houd je meer van kerstkransen ? In deze wollige winterkrans zijn ook kerstballetjes in verschillende formaten verwerkt.

Elisense Bloemen kerstkrans

In combinatie met zijden bloemen in witte en rose tinten en een klein beetje groen hier en daar wordt het een verrassend geheel.

De kerstballenbol en de wollige winterkrans staan in het boek ‘Stijlvol bloemschikken met zijde bloemen’. In dit boek vind je 19 door ons zelf gemaakte decoraties met zijden bloemen. Stijlvolle decoraties voor elk seizoen. We leggen stap-voor-stap uit hoe je de decoraties maakt en vermelden per decoratie een boodschappenlijstje en ook waar je de benodigdheden kunt kopen, zodat je niet onnodig lang hoeft te zoeken. Op de onderstaande foto’s zie je welke decoraties er nog meer in staan.

Het boek is nu in de aanbieding voor € 22,95. De verzendkosten bedragen € 4,00. Je kunt het boek bestellen in onze webwinkel (klik hier om naar de Elisense webwinkel te gaan).

Huisje Kijken fans opgelet !! Vrijdag, 28 november 2014 verloten we een exemplaar onder onze Facebook pagina likes. Wil je meedoen ? Klik dan hier. Dus alleen liken en winnen! 

Als je het boek deze week al koopt, doe je gewoon mee. Als je wint, betalen we je het aankoopbedrag plus de verzendkosten aan je terug.

Heel veel plezier met het maken van feestelijke decoraties. Het is natuurlijk nog leuker om samen met je moeder, zus of vriendin(nen) aan de slag te gaan…

Groetjes,

Marita

Websites: www.elisensebloemen.nl & shop.elisense.nl

Facebook: Facebook.com/Elisense.nl

Marita van der Hart woont samen met haar partner Niels en rode kater Bassie in een piepklein dorpje in Zeeland.  Zo’n 20 jaar geleden is zij begonnen met bloemschikken en sindsdien is ze er niet meer mee opgehouden. Inmiddels is ze bijna 10 jaar eigenaar van het bedrijf Elisense Bloemen – gespecialiseerd in zijden bloemen. Bij Elisense Bloemen kun je terecht voor een webwinkel voor bloemschikmaterialen en gezellige en leerzame workshops bloemschikken met zijden bloemen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie