Ninneke’s Corner | Stijl doorvoeren,met klein detail

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Vandaag laat ik zien hoe je een stijl door kunt voeren tot in het kleinste detail…

Stijl doorvoeren,met klein detail

column het zit hem in de details en ardennen 601 watermerk !!!!!!!!!!!

Dit was een rood glanzend onderbord,voor de behandeling

Onlangs liet ik jullie al zien hoe ik van die plastic glanzende onderborden transformeerde naar de in hippe uitziende presenteerborden in schoolbord verf,dat zette mij opnieuw aan het denken,ik had nog zo 2 van die borden liggen,heb ook een  wit servies met herten gewei in reliëf op de rand,vorig jaar in een tuincenter op de kerstmarkt opgemerkt,was echt een MUST HAVE,bijzonder mooi om met de eindejaarsfeesten te nuttigen,voor ons vertoevend in het weekend te midden van herten en ander wild,kan ik het meer etaleren op tafel,zeg maar dagelijks,heb in de Ardennen wel meer links in ons huisje met de dieren die we daar wekelijks te zien krijgen,de stijl word daar ook wel doorgevoerd,geweien,kussen met herten prints,ook zo met het servies.In mijn planning staat ook dit servies met kerst of nieuwjaar te pronken op een uitnodigende tafel,maar had nog geen onderborden die er echt bij gingen,toen dacht ik ……..Ahum ………. als ik nou eens …….,had nog servetten met herten print,ook al eerder gebruikt bij vorige verwezenlijkingen,de onderborden en één en al bruisende creativiteit,wat er toe leidde,dat ik nu best aardig uitziende onderborden heb,die erg presentabel zijn met het servies met de geweien op,ze vallen me zo in de smaak zelfs,dat ik nu nog genoodzaakt zijn om van die foute onderborden bij te kopen om te transformeren,want nu heb ik er te weinig ha ha.Ze zijn ook gewoon leuk om met deze dagen te zetten als presenteerschaal met wat dennenappels,glazen stolpen,een herfst stemming weer te geven,tegen kerst aan kun je deze aanvullen met wat kleine ballonnen,dennentakjes,hulst,klein gewei,wat je inspireert,het leuke is als je het beu bent,je het ook gauw weer veranderen kunt,nieuwe kleur aanmeet met een ander laagje verf,of enkel het stukje servet laat afweken,wat anders als detail aanbrengt,wat me ook bijzonder leuk lijkt is een stuk van de rand te doen met print van een muziek partituur,wil je met de afsluiting van het jaar het wat meer personaliseren,er een vrolijke speelse toets aangeven,kan je misschien ook op heel dun papier foto’s uitprinten  van de personen waar je je mee wil omringen die avond,je uitnodigt aan tafel plaats te nemen,ze weten meteen waar je voor hen een plaats hebt voorzien,dat lijkt me ook wel nog een leuk idee.Jullie weten vast ook nog fraaie ideeën om bij te voegen in het rijtje.Hoop dat jullie alleszins het een opstekende column vonden,maar nu ga ik jullie laten,ik ga nog wat onderborden kopen.

column het zit hem in de details en ardennen 566 watermerk

Klein detail,met een wel erg leuk effect

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook steeds vinden voor nog meer inspiratie op facebook: Ninneke’s corner

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “Ninneke’s Corner | Stijl doorvoeren,met klein detail

  1. Pinkback: Kandelaar Knutselen – Huidige decoratie-ideeën

Geef een reactie