Marley de HK hond | Mag ik nou wel, of niet op de stoel….

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben de eigenaresse van Marley. Ik woon samen met mijn man en 2 honden Marley (weimaraner) en Moos (labrador) in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Deze week ben ik bezig geweest met het opknappen van een antiek buikkastje en een aantal luikjes. Het kastje was donkerbruin, nu heeft het een mooie taupe tint gekregen. Het luikje op de kast is nog niet eens droog, maar madam was al helemaal klaar voor de foto! Ze gaat dan naast me staan en kijkt me aan op een manier van: gaan we nog wat doen of hoe zit dat?!?!!! Oke Marley, ga maar voor het kastje zitten…. Ze gaat dan direct zitten en poseren. Geweldig beest, maar ook zoooo ondeugend. Ze mag niet op de stoel, maar klimt er vervolgens toch op. Ach, het staat ook wel charmant, zo’n diva op de stoel…..

Fijne zondag gewenst en tot volgende week

m1m2m3m4

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 reacties op “Marley de HK hond | Mag ik nou wel, of niet op de stoel….

Geef een reactie