Kei Gemakkelijk | Waxinelichthouder van steentjes

waxinebrander van grindJe geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Dát is kei gemakkelijk!

waxinebrander

Glanzende kiezels geven de waxinelichthouder een luxe uitstraling.

Wat heb je nodig:

Kiezelsteentjes of grind, (steen-) lijm, glazen potje, waxinelichtje.

Deze waxinelichthouder kan helemaal naar eigen smaak gemaakt worden. Je kan kiezen voor een glanzende kiezelsteen in diverse kleuren maar je kan ook gewoon op zoek gaan naar een grindpad en daar een aantal mooie stenen uitzoeken. Vooral in het laatste geval is het wel even belangrijk om de stenen goed af te spoelen zodat ze schoon zijn en goed verwerkt kunnen worden.

Leg vervolgens de steentjes neer in een (ronde) vorm zodat het glazen potje er mooi in past. Daarna lijm je de steentjes aan elkaar vast, om vervolgens daarbovenop een volgende rij steentjes aan elkaar te lijmen. Dit herhaal je net zolang totdat het glazen potje niet meer zichbaar is. Daarna alles goed laten drogen en klaar is de waxinelichthouder.

Veel plezier!!

waxinebrander van grind

Ook met eenvoudig grind zijn leuke waxinelichthouders te maken.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie