Voor het blog gezet | Gastblogger Miranda Vroemen

foto3 (8)Vorige maand plaatsten we het blog van onze eerste gastblogger Annette, die uit de vele reakties op de oproep als eerste werd gekozen; vandaag worden we getrakteerd op het blog van Miranda, die de pen mocht overnemen van Annette. Miranda Vroemen is ‘createur des fleurs’ in een bloemenzaak in het zuiden van het land. Met haar creaties stond ze al eens in het tijdschrift ‘Special Bloemschikken’. Lees hier haar gastblog…

Mag ik mij aan u voorstellen..mijn naam is Miranda Vroemen en ik ben de createur des fleurs bij Hummy’s. Met heel veel toewijding en passie geef ik ‘Bloem-workshops’ voor jong en oud. Ik hoor wel eens dat mijn bloemkransen stuk voor stuk een ‘ziel’ hebben. Dat moet dan de passie zijn die ik in mijn creaties leg. Een kroon op mijn werk vond ik wel de grootse vermelding in het tijdschrift  “Special Bloemschikken” augustus 2014.

miranda vroemen1
De mooiste inspiratie bron is voor mij is de natuur waarmee ik mij dan ook intens verbonden voel. Ik geniet elke dag weer van elk seizoen en het geeft zo’n heerlijke positieve energie die mij aanzet om daar iets mee te doen in de vorm van bloemschikken.
Buiten wordt het al vroeg donker en de mensen leven weer meer binnenshuis en zoeken warmte en gezelligheid.  Dan willen de mensen weer zelf iets moois maken voor op tafel of voor aan de wand.
Dat betekent ook weer een intens drukke maar vooral gezellige periode voor mij.

miranda vroemen3
Mijn workshops bestaan altijd uit een heel gevarieerd publiek en dat maakt het nou net ook zo leuk. De vrouw van de huisarts staat naast de boerin en tegenover de coupeuse..
Weer anderen geven de voorkeur aan een bedrijfs- of team workshop.
In deze tijd doe ik ook erg veel bakken en maak ik allerlei amuses in mijn AGA cooker. In en rondom het huis hangt dan zo’n overheerlijke sluier van vers gebakken vlaai. Het heeft allemaal iets huiselijks, iets eigens en iets uitnodigends…

foto3 (14)
Dan stap ik het workshop atelier binnen en ruik de bossen verse eucalyptus of het dennengroen en andere materialen die ik gebruik.
Ik zie de spulletjes die  de cursisten vanavond tijdens de workshop gebruiken en leg vlug nog wat extra kleurtjes of bloemen op tafel voor de finishing touch.
De workshop ruimte straalt passie en gezelligheid uit ,  de keuken is klaar voor de ontvangst van mijn cursisten. De keuken tafel is romantisch aangekleed en de zelf gebakken vlaaien pronken op tafel en het voelt goed..Zelfs ik, na al die jaren voel dat het goed zit, de sfeer de passie..Ik zal dit vanavond zeker weer uitstralen naar mijn gasten.

miranda vroemen4Iedereen gaat aan het eind van de avond  trots naar huis met zijn eigen creatie en kan nog na praten over een gezellige avond met de andere cursisten.

miranda vroemen2Oh ja, en dan zijn  er natuurlijk nog mijn  traditionele open deur dagen. Deze zijn toch elk jaar weer zó gezellig en een lust voor het oog. Deze zijn dit jaar op 21 en 22 november, dus nét achter de rug. Lekker druk bezocht weer en ik heb er zelf weer heerlijk van genoten! Op deze dagen is het een heerlijk treffen van cursisten, collega’s en van nieuwe bezoekers aan Hummy’s!

Groet, Miranda Vroemen.

Bezoek voor meer inspiratie en informatie de website van Hummy’s.

miranda vroemen

Miranda geeft de pen door aan Ingrid die een gastblog gaat schrijven dat je op Eerste Kerstdag kunt lezen. Tipje van de sluier: Ingrid heeft met haar brocante al eens in het Jeanne d'Arc Living Magazine gestaan...

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “Voor het blog gezet | Gastblogger Miranda Vroemen

  1. Pinkback: Art de la Fleur | Het is zover !! | Huisjekijken

Geef een reactie