Marley de HK hond | Laat de winter maar komen…

m4Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben de eigenaresse van Marley. Ik woon samen met mijn man en 2 honden Marley (weimaraner) en Moos (labrador) in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Brrr…… de koude dagen komen er weer aan. Niets gezelliger dan in huis knusse plekjes te creëren. De prachtige landelijke schouw waar Marley voor zit, heb ik gefotografeerd met wat stoere, sobere accessoires.

m2

Heb je geen openhaard of houtkachel? Alleen een schouw kan al prachtig staan in je woonkamer. Door er wat mooie kaarsen aan toe te voegen, creëer je een gezellige, knusse plek in je huis.

m3

Marley heeft mijn lievelingsshawl even geleend, zooooo december 2014 :-).

m1

Fijne zondag gewenst en tot volgende week!

 

Bezoek onze website: Queseradevie of bezoek ons op Facebook

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Marley de HK hond | Laat de winter maar komen…

Geef een reactie