Kei Gemakkelijk | Kunst met Aluminiumfolie

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Dát is kei gemakkelijk!

aluminiumfolie uil

Je kunt ook zelf een tekening maken met het gebruik van lijm. Zorg er dan wel voor dat de lijm niet te veel uitloopt maar na droging een duidelijke rand vormt.

Wat heb je nodig:

Plankje of canvas, spuitlijm, aluminiumfolie, bladeren, wattenstaafje, (zwarte) verf in spuitbus, staalwol nr. 0000.

Spuit het plankje in met de lijm. Plak hier de bladeren (nerfkant naar boven) op. Spuit dit weer in met de lijm en plak de aluminiumfolie, met de glanzende kant naar boven, hieroverheen. Wrijf met een wattenstaafje over de lijnen van de bladeren zodat er een relief ontstaat. Spuit het hierna in met de verf en laat dit goed drogen. Na het drogen, haal je met een stukje staalwol ( nr. oooo) gedeeltelijk de verf weer weg. Pas wel goed op dat het folie niet scheurt. Je kunt hier, zoals hierboven bladeren voor gebruiken, maar er zijn nog veel meer toepassingen mogelijk zoals bijvoorbeeld kant of touw.

Veel plezier!!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie