Merietje | Creatief weekje

merietjefotoMonique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Hai allemaal,

pfff heel blij deze week al 99 likes op onze facebook site, dank jullie wel echt super! We zijn weer lekker aan het werk geweest deze week: Peter heeft al het timmerwerk afgekregen en ik ben aan de knutsel gegaan. Ik kon het gewoon niet laten, heb soms van die mega uitbarstingen. Begin hele erge ‘kerstkriebels’ te krijgen. Daarom deze week een mooie kerstboom van planken gemaakt, ook gelijk maar 1 voor mijn moeder als kerstkado.

2014-11-27 14.54.05

Ergens tussen de verzameling meubels lag ook nog een louvre luik, die moest er ook maar meteen aan geloven. Hij zag er alleen veel te nieuw uit, niet echt brocante zeg maar.

En dat was allemaal nog niet genoeg, ik kwam een leuke haaksite tegen. Even een beetje geoefend en nu maar gelijk bezig met een leuke zigzag plaid.

Kortom een heerlijk weekje, op naar de volgende. Voor nu allemaal een heel fijn weekend en tot volgende week! Oh ja en natuurlijk als je niet kunt wachten like ons op FB: KenMBrocante

Heel veel liefs, Monique (Merietje)

 

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie