Marley de HK hond | Zwak, ziek en misselijk….

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben de eigenaresse van Marley. Ik woon samen met mijn man en 2 honden Marley (weimaraner) en Moos (labrador) in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Ach die arme Marley. Begin van de week was ze ziek. Dan gedraagt zij zich zooooo zielig. Als een klein hompje ligt ze dan te rillen op haar kussen. Ik had wat handdoeken over haar heen gelegd voor de warmte en dat vond ze toch wel heerlijk.

dec5

Een Weimaraner heeft een super dunne vacht, bijna ieder jaar wanneer het een stuk kouder wordt heeft Marley het te pakken.

dec3

Nu gaat het weer goed gelukkig. Lekker bij de houtkachel, die deze week iedere dag heeft staan branden. Heerlijk!! Voorheen hadden we alleen de openhaard. Maar wanneer het ietsje waaide, stond ons huis vol met rook. Dit is de ideale oplossing.

dec4

Het houten plaatje waar het gewei op gemonteerd zit, was geel eiken van kleur. Ik heb het plaatje met kalk was behandeld, nu heeft het een mooie vergrijsde look.

dec1

Decoratie op de schouw: de stenen kan op de schouw heb ik geschilderd met krijtverf. daarnaast een dadeltak gelegd, 2 grote apothekerspotten met kastanjetakken en nog wat kaarsjes erbij, een knus geheel!

dec2

Een knusse zondag gewenst!

Bezoek onze website: Queseradevie of bezoek ons op Facebook

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Marley de HK hond | Zwak, ziek en misselijk….

Geef een reactie