Merietje | De doorbraak

2014-12-09 20.00.33Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Hallo allemaal,

De weken vliegen om, zo ook deze week weer. Deze week is eindelijk de doorbraak van de schuur naar de garage gemaakt….(blij) dan lijkt het ook meteen heel anders.

Ik blijf het knap vinden wat mijn mannetje allemaal kan. Daarom ben ik ook super blij met hem ;) Oh ja zou het bijna vergeten de vloer is er ook al gedeeltelijk uit.

2014-12-10 15.04.37

Maar ook ik zit niet stil. Na Sinterklaas kon ik eindelijk beginnen met de kerstversieringen. Vind het altijd zo gezellig, t kan mij niet lang genoeg duren. Eerst staat je hele kamer op de kop en dan….al die lampjes, gezellig!!!

Tussendoor lekker aan het haken geweest, het schiet niet echt op. Maar alle momenten die ik vrij heb ga ik weer even verder.

2014-12-09 09.49.32

Ik wens jullie allemaal weer een super week en veel plezier met versieren voor kerst!

Liefs Monique (Merietje)

oh en je weet het he? als je t leuk vind kun je ons op facebook volgen: KenMBrocante

Tot volgende week!

 

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie