Marley de HK hond | Marvin Gaye

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben de eigenaresse van Marley. Ik woon samen met mijn man en 2 honden Marley (weimaraner) en Moos (labrador) in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Zaterdag lekker een paar uurtjes met manlief naar de stad Arnhem geweest. Lekker geluncht bij Dudok en o.a. een sfeervolle cd zaak bezocht. De cd die ik al jaren zocht heb ik eindelijk kunnen vinden!! Marvin Gaye, wat een heerlijke cd om naar te luisteren. We kwamen thuis, de openhaard aan, wijntje erbij en lekker nestelen op onze chaise lounge met uiteraard Marvin Gaye op de achtergrond….

hk1

Deze week ook nog een klein beetje creatief geweest. Binnen een paar minuten had ik dit ‘kerststuk’ af. Op een mooie schaal had ik een rieten krans gelegd, daarin en op wat dennenappels, kerstballen en voila!

hk2

Fijne zondag gewenst!

Bezoek onze website: Queseradevie of bezoek ons op Facebook

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie