Mens Nova door Winnie van Kins | Kerstwens #winaktie!!

kerstwensverloting
WAT IS JOUW LIEFSTE KERSTWENS?

STUUR DEZE IN …

EN WIN EEN GRATIS NIEUWJAARSLEGGING !

Schrijf je wens bij de reactie veld hieronder, like de Mens Nova facebookpagina en kopieer je wens op de MensNova tijdlijn. Onder deze inzenders wordt een gratis legging verloot!

Voor mij werd het lied “All I want for christmas is you…!” een heel reële beleving. Mijn lief , na bijna zes weken in het buitenland geweest te zijn, een week eerder dan verwacht op de bank toen ik nietsvermoedend thuiskwam. Mijn Kerst kan zeker niet meer stuk! En dit maakt me ook weer zo nieuwsgierig naar het nieuwe jaar dat voor ons ligt.
Het afgelopen jaar was er met recht één vol pieken en dalen, maar vooral ook van hard werken en, gelukkig, kunnen blijven lachen. Mijn wens voor jullie is dan ook;

Heerlijke dagen met al die jullie lief zijn
En een fantastisch jaar met het hoofd koel en het hart warm!

Kerstgroet,
Winnie

MensNova

2014-12-11 07.54.56

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “Mens Nova door Winnie van Kins | Kerstwens #winaktie!!

Geef een reactie