Nu ook in de webwinkelstraat de Floating locket memory medaillon te koop !

Nu in de Huisjekijken webwinkel vanaf 12,95

De trend van 2016.
Van dit sieraad wordt je steeds vrolijker. Het is aan twee kanten te dragen. De ene kant is met glinsterende steentjes, de andere kant is rustig en strak. Het merk “Legenstar” maakt alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. De Charms die je in de Floating Locket kunt doen zijn geheel aan je outfit, stemming, of situatie aan te passen. Let eens op de prachtige details! Leuk voor feest- en verjaardagen om weg te geven, of als origineel cadeau voor een babyshower, vrijgezellenfeest, bruiloft, of valentijnsdag. Het kan ook een waardevol sieraad voor jezelf zijn, denk bijvoorbeeld aan foto’s van de kids, of als mooie herinnering aan een dierbare. Bekijk ook onderop het filmpje.

 

De grote Locket is 34mm (hangt om nek van de dame) en de kleine Locket is 24mm. Inclusief ketting.  Levertijd 2 dagen.

KLIK HIER OM DE LOCKET TE KOPEN 10.00 flaoting locket incl. ketting

KLIK HIER OM DE CHARMS TE KOPEN 1.00 per charm

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie