Flashdeal | Damn bootbelts voor maar 16,95 pak de deal

Dit is een Flashdeal van Huisjekijken. Een Flashdeal is een product dat nog moet worden ingekocht door Huisjekijken. Ons inkoopteam krijgt een tip en gaat op voorhand onderhandelen over de prijs en plaatst dan een Flashdeal in de Webwinkel. Wanneer er genoeg leden zijn die het product willen kopen, gaat de inkoop door.  In eerste instantie hoef je dus alleen maar te reserveren. Door deze bijzondere inkoopmethode, kunnen wij de producten tegen zeer scherpe tarieven leveren.

Bootbelts

€16,95

Deze aanbieding loopt tot 19 december 2014 om 23:59.

Maak van elke laars of schoen een uniek fashion item in bohemian style. Te combineren bij al je kleding. Klik de bootbelts om je laarzen en je hebt direct een vernieuwend effect.

De bootbelts van Damn worden allemaal vervaardigd van echt leer.
Alle belts zijn grotendeels met de hand vervaardigd, dus allemaal uniek. De verpakkingen die worden meegeleverd zijn gemaakt van hout en afgewerkt met een laag papier.De belts worden als set verkocht, dus elke verpakking bevat twee belts.

Nu te reserveren!!! Die moet je toch gewoon hebben! Levertijd 2 werkdagen dus voor de kerst in huis.

Dit is een Flashdeal, lees meer over Flashdeals.

aanbieding

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie