Merietje | de laatste loodjes

2014-12-17 11.52.04Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

 

Hey allemaal.

ook zo’n zin in kerst? Wij wel volgende week boodschappen halen en nog even naar de kapper. Deze week zijn we ook weer lekker druk geweest het gaat al steeds meer op iets lijken. De vloer is bijna klaar, we hebben weer een bezoekje sloper gedaan. Vorige keer had Peter een hele mooie console gevonden, nu een klein trapje. we hebben in de bedstee kamer een heel hoge opstap, waar nu nog mijn naaispullen enzo staan. Straks wordt dat een speelhoek dus dat trapje komt goed van pas.

Eigenlijk wilden we steenschotten op de vloer, toch hebben we maar gekozen voor een planken vloer. Nu zijn we druk op zoek naar een passende houtkachel… Dan nog een beetje afwerken, hier en daar een latje en dan….yes, dan kan ik eindelijk mijn gang gaan. Alle meubels erin en aan het opkappen, zo’n zin in.

1418813469490

Voor nu wil ik het hierbij laten ik wens jullie allemaal een hele fijne kerst en tot volgende week. En je weet het als je wilt like ons op facebook en we houden je op de hoogte. KenMBrocante

Heel veel liefs,

Monique (Merietje)

 

 

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie