Op Wydrum | Sneaker girl!

Een blog van Saskia, 25 jaar en gek op veranderen en nieuwe dingen. Naast haar fulltime baan sport ze veel, eet ze gezond (recepten!), is veel met haar woning in de weer(tips!) en heeft iedere dag wat anders aan(inspiratie!). Een kijkje in het drukke leven van deze vrolijke meid!

Jaa het mag weer! Sneakers zijn ‘in’!

Welke?

Alle soorten mogen, van de oude modellen Nike air Max  en Originals van Adidas tot New Balance, van effen tot fel gekleurd, hoog of laag. Niks is te gek.

Maar hoe combineer je dat nou?

Het is aan aan jou, combineer het met een jurkje met nu een dikke panty of een short met een Maillot en ga lekker nonchalant de straat op.

Mijn voorkeur gaat uit naar het dragen van Sneakers onder een baggy jeans met opgerolde pijpen of juist een goede skinny. Daarboven een top of Jack/blazer in terugkerende kleuren.

Aangezien ik echter een gigantische schoentik heb en daarbij ook nog eens verschillende kledingstijlen, koop ik nogal eens een nieuw paar schoenen en kunnen het niet altijd sneakers zijn. Ik heb namelijk mijn voorkeur voor Adidas Original modellen (google maar eens) en dan moet je toch al zo’n 100 euro voor een paar rekenen.

Deze zomer droeg ik een beige variant met een Fel roze detail. Voor de winter ben ik nu zoekende naar een model met zwart erin. Echter is het de sport om deze in de sale te scoren, het geld kan maar 1x worden uitgegeven tenslotte ;-)

Inspiratie nodig?

Deze bloggers laten zien hoe zíj ze dragen!

image

 

 

Liefs, Saskia

Ps., mijn zoektocht volgen? Kijk op Instagram onder Sklaver01 !

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie