Marley de HK hond | Bijna kerstmis…

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben de eigenaresse van Marley. Ik woon samen met mijn man en 2 honden Marley (weimaraner) en Moos (labrador) in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Nog maar 4 dagen en dan is het alweer kerstmis. 4 jaar geleden, 1 november 2010 kwamen we in Herwen wonen. Na een aantal weken ging het sneeuwen en het hield niet meer op. Een dikke pak sneeuw was gevallen wat weken bleef liggen. Marley vond het geweldig al die sneeuw. Lekker iedere dag wandelen over de dijk samen met labrador Moosje, paarden in de wei, hier en daar een roofvogel, het landschap wit, zo mooi!!!

21deca

Een witte kerst zullen we dit jaar waarschijnlijk niet beleven. Maar wat is het fijn om je huisje gezellig te maken. Met een paar accessoires creëer je een heerlijke sfeer. Ik wens jullie allemaal een hele gezellige, knusse, fijne kerst toe. Geniet ervan!!

12dec

Bezoek onze website: Queseradevie of bezoek ons op Facebook

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie