Ninneke’s Corner | Nuances

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Wil je graag nog even wat kleine details aanbrengen voor de komende feestdagen?

Nuances

naamloos-179 watermerk

Er zit muziek in

Ik hou ervan kleine nuances aan te brengen door het hele huis.Nu met de komende feestdagen in het verschiet is dit zeker niet anders.Het straalt net gezelligheid als je het thema wat doortrekt en wat kerstballen nonchalant op een schaal legt of in glazen stolpen steekt.Zo heb ik zulke mooi glazen kerst ballen gekocht die best wel zwaar zijn en de takken van de kerstboom naar beneden halen,er dreigen uit te vallen.Dat zou wel zonde zijn,nu heb ik een aantal anders in de kijker gezet.Wat ook meteen beter tot zijn recht komt omdat de aandacht dan naar dit tafereel uitgaat.

naamloos-080-2 watermerk

Ice blue

naamloos-081-2 watermerk

Sfeerplaatje

naamloos-100 watermerk

Silver moods

naamloos-155 watermerk

Wat glazen kerstballen in stolpen

naamloos-090-3 watermerk

cossy

Een guirlande hoef je ook niet perse op te hangen.Als je deze drapeert op tafel met wat kleine dennenappels,een slinger met afbeelding van  muziek partituren er nonchalant om heen wikkelt een muziek instrument erbij in verwerkt,bekom je algauw een blikvanger op tafel.Heb je geen slinger met muziek noten op afgebeeld kan het ook met opgerolde gebonden muziek partituren.Deze kun je ook van het internet afdrukken. Bind deze met een koord of lint op,steek ze daar hier en daar tussen de guirlande.Heb je een hele grote tafel kan dit ook een traditioneel bloemstuk vervangen op je kerst of oudjaar diner.Gebruik dan muziek partituren als servet houder om het thema als hoofdnoot te gebruiken.Ook leuk als je houten solsleutel op het bord legt met de naam van je gast op.

naamloos-020 watermerk

Let the music play on

naamloos-178-2 Watermerk JM !!!!!!!!!

oude trompet gebruiken als kerst decoratie

naamloos-017 watermerk !!!!!!!

de toon is gezet met de nadruk op TOON

Hang wat kransen verspreid,glazen pegels op aan het plafond of in de kroonluchter,alles kan alles mag

naamloos-127 watermerk

Zelfs aan de kelderdeur hangt een krans

naamloos-194-2 watermerk

Glazen pegels aan de kroonluchter

naamloos-202 watermerk

Met lichtjes aan de voordeur

Zo zie je maar dat kleine accenten er voor kunnen bijdragen tot een hele gezellige knusse bedoening.Dat sfeer uitstraalt een warm welkom kent.

 

 

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook steeds vinden voor nog meer inspiratie op facebook: Ninneke’s corner

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie