Voor het blog gezet | gastblogger Ingrid Servaes

Interieur Kapellerweg fauteuilleWe zijn alweer toe aan ons derde gastblog. Het blog van Miranda Vroemen, createur des fleurs, van vorige maand was een enorm groot succes. Zij mocht de pen doorgeven en haar keuze viel op een van haar eigen favoriete blogs. Miranda gaf de pen door aan Ingrid Servaes, die in het Limburgse Puth een woonwinkel voert en daarmee zelfs een keer de binnenkant van Jeanne d’Arc Living sierde. Lees het gastblog van Ingrid…

 

Hoi, ik wil me graag aan u voorstellen: ik ben Ingrid Servaes en ben eigenaresse van woonwinkel Landligt. Maar ik ben ook mama van een dochter van 8 jaar en er is ook nog een baby op komst.

Ingrid 10

Ik ben een drukke tante die het heerlijk vindt om de hele dag mensen om me heen te hebben en heerlijk te tutten. Als kind was ik al bezig met interieur. Samen met mij moeder zetten we bijna wekelijks het hele huis op z’n kop.

Het gezellig maken in huis, daar ben ik dagelijks mee bezig…

Van mijn hobby heb ik mijn werk kunnen maken en kan ik mijn passie overdragen op mijn klanten. Als ik ’s ochtends mijn winkel in loop ruik ik de heerlijke geurkaarsen en loop ik de winkel nog even door of alles naar mijn idee goed staat.

Interieur kapellerweg woonkamer nisje

En dan… onder het genot van een kopje koffie kunnen mijn klanten iedere week weer sfeer proeven in mijn winkel of in mijn huis, want daar willen ze ook graag even een kijkje nemen.

Interieur Kapellerweg gang boven

Wat zo leuk is aan de reacties die ik krijg is dat ze zich gelijk thuis voelen en daar doe je het voor. Ik vind het heerlijk om de hele dag met brocante bezig te zijn.

Interieur kapellerweg woonkamer antieke kleding 2

Mijn grootste hobby is op zoek gaan naar dat ene mooie stuk of meubel om weer de winkel mee aan te vullen.

Als ik weer iets moois vind voor in de winkel, dan maakt mijn hart een dansje…

Soms vind ik het moeilijk om iets te verkopen omdat ik het zelf zo mooi vind. Dan blijft het een tijdje bij ons. Sommige stukken die zijn blijvend en gaan nooit meer weg.

Interieur Kapellerweg woonkamer 10

In 2012 werd ik gebeld door een fotografe om foto’s te komen nemen van het interieur van onze boerderij. Wat ik uiteraard geweldig vond. Ze heeft twee dagen bij ons rondgelopen om alles mooi op de foto te krijgen. In de zomer van 2013 kwam een reportage van maar liefst 14 pagina’s in het woonmagazine Jeanne D’arc Living.

Interieur kapellerweg keuken overzicht

Ik zit nog vol plannen met de winkel en alles er om heen; we hebben achter ons huis een wei met geitjes en een pipowagen. Ik ben van plan deze helemaal op te knappen in brocantestijl. En als dan de zon aan de hemel staat een heerlijke gezellige ‘high tea’ verzorgen voor de gasten…

Interieur kapellerweg keuken hoekje

Voor mij is er niets leuker dan mensen een gezellige middag bezorgen en te weten dat ze met een goed gevoel naar huis gaan..

Interieur kapellerweg keuken frans bedje

Heerlijk!

Fijne Feestdagen,

Ingrid xxx

 

 

 

 

 

Ingrid en haar winkel Landligt kun je vinden via de website Landligt.nl en op Facebook

Ingrid hebben we natuurlijk ook gevraagd de pen door te geven aan een volgende gastblogger. Op 29 januari aanstaande kun je het gastblog zien van Viana Queis. Noteer in je agenda!
Interieur Kapellerweg franse hangkandelaarfoto3Wil je het gastblog van Annette Nijland nog eens terugzien, klik dan hier
miranda vroemenWil je het gastblog van Miranda Vroemen nog eens terugzien, klik dan hier

 

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “Voor het blog gezet | gastblogger Ingrid Servaes

Geef een reactie