Merietje | de kachel

blog na kerst 1Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

hai allemaal,

Ik hoop dat jullie allemaal een gezellige kerst hadden! Hier was het niet als gepland… we hadden gehoopt het in het atelier te vieren, met een grote tafel en gezellig gedekt, maar dat is net niet gelukt helaas. Wat wel gelukt is: we hebben eindelijk een kachel gevonden! Ik ben er echt heel erg blij mee. Zoals je kunt zien is de vloer ook klaar. Peter is nu druk op zoek naar kachelpijpen enzo maar dat valt nog niet mee, duur!

IMG-20141221-WA0004

Maar goed echt koud is het niet, dus kan ik in de kerstvakantie alvast aan de slag. Het hoort nu toch lekker koud te zijn, met sneeuw en ijs. Ik was ook niet echt in de kerstsfeer moet ik zeggen. Heb maar even een paar plaatjes van internet geplukt voor een beetje wintergevoel.

We wensen iedereen alvast een hele fijne jaarwisseling! En tot volgend jaar!

Heel veel liefs! Monique (Merietje)

Op facebook te volgen www.facebook.com/KenMBrocante als jullie het leuk vinden!

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie