Ninneke’s Corner | Slee vol geschenken

 

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Vandaag een column vol geschenken,benieuwd ?

naamloos-500 watermerk

Pakjes uit mos

Slee vol geschenken

De mooiste tijd van het jaar kerst en oudjaar staat ons op te wachten.Die periode herbergt veel sfeer en gezelligheid.kerstboom optuigen,hier en daar wat accenten doortrekken,door het hele huis.Natuurlijk horen daar ook geschenken bij.Veel kleurige pakjes onder de kerstboom en ???????pakjes als sfeermaker in de tuin.Geen echte geschenken natuurlijk.Maar vond het wel erg mooi van pakjes te maken om ergens op een tafel te zetten in de tuin of op een slee.Had weer een karrenvracht aan mos,dat resulteerde in leuk uitziende traktaties voor het oog.Heb piepschuim kubussen met mos bekleed,strik erom heen gebonden,verder voor de finishing touch wat dennenappeltjes, rode besjes,en dennentakjes erbij gestoken.Mooi voor bij de voordeur te zetten op een  side table .Zet er dan wat  wat lantaarns bij..Op een stoel met over de leuning een plaid of kerstmuts.Heb je een  slee schik de pakjes hier dan op en zet uitnodigend bij de voordeur of in de voortuin,een paar oude schaatsen erbij geeft het nog net iets extra.Om een contrasterend effect te verkrijgen bekleed je een piepschuim kubus in stof , stuk van oude trui of je kan een paar goedkope beenwarmers kopen en erover trekken.(wat ik gedaan heb ) Wat me ook wel bijzonder lijkt is in  één te maken in Burburry print en geruite stof,maar daar moet ik zelf nog naar op zoek.Het mooie eraan is dat je de kubussen steeds opnieuw kan gebruiken,is het mos verkleurd dan zet je er vers mos op volgend jaar .Of je maakt er geheel iets anders mee.Wees ook niet te krenterig met de geschenken,maak er verscheidene dat staat veel knusser als één of 2 pakjes.Nog een extra tip,heb je een kerstboom,dennenboom buiten staan hang er verlichting in en kerstballen,schik dan de presentjes rond en onder de boom.Het word een meteen een sfeervol plaatje dat voor veel bewondering zorgt.

naamloos-424 watermerk

Ho Ho Ho

naamloos-417 watermerk

Gezelligheid in de tuin

naamloos-498 watermerk

All i want for Christmas ….

naamloos-382 update

Vrolijk sfeertje

naamloos-470 update

Leuk met paar oude schaatsen erbij

naamloos-396 update

 

 

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook steeds vinden voor nog meer inspiratie op facebook: Ninneke’s corner

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie