Marley de HK hond | Proost!

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben de eigenaresse van Marley. Ik woon samen met mijn man en 2 honden Marley (weimaraner) en Moos (labrador) in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

PROOST!

Nog maar 3 dagen en dan zit 2014 er alweer op. Wat is dit jaar snel gegaan. Nog een paar dagen de tijd om het jaar te overdenken.

Op de foto zie je Marley met Moos, samen aan de Vino ;-). Marley kijkt al een beetje tipsy…

28dec

Hoogte 2014 punten betreft Que Sera:

vergunning gekregen van de gemeente voor een bedrijfje aan huis

6 hotelkamers ingericht in een pand van 1309. Het Arsenaal te Doesburg

Facebook ontdekt (ja… ik ben een laatbloeier :-) )

Huisjekijken op facebook ontdekt via een vriendin die mij tipte. Wat een geweldige club mensen bij elkaar. Hele goede sfeer, fijne creatieve mensen die vaak bescheiden zijn, dat siert de mens!!

Plannen bedacht voor 2015: in het voorjaar ga ik o.a. workshops geven in een sfeervolle landelijke omgeving, info volgt…

Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling toe en een gelukkig, gezond, creatief 2015!

Tot volgend jaar!!

28deca

Bezoek onze website: Queseradevie of bezoek ons op Facebook

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie