Elisense Bloemen | Stolp met zijden bloemen

Een glazen stolp leent zich bij uitstek voor mooie stillevens. Wij hebben thuis een glazen schaal met stolp, die regelmatig een nieuw ‘gezicht’ krijgt…In de eindejaarsperiode combineer ik graag winterse zijden bloemen met een paar mooie kerstballen.

Zijden bloemen en kerstballen

Meestal staat deze dikke witte kaars in het midden van de schaal ….

Zijden bloemen

Met erom heen enkele zijden bloemen, blaadjes, besjes en een mooi hartje.

Zijden bloemen

Aan de knop heb ik een decoratiehanger vastgemaakt met een lintje.

decoreren met zijden bloemen

In het voorjaar komt er weer wat kleur bij.

Zijden bloemen

Mooie zijden voorjaarsbloemen met een paar eitjes en veertjes.

Zijden bloemen met eitjes

De stolp staat meestal op een stapel mooie tijdschriften. De kleuren op de omslag van het bovenste tijdschrift laat ik altijd mooi combineren met de kleuren van de bloemen.

Zijden bloemen onder stolp

Ik combineer de zijden bloemen graag met echte materialen, zoals echte blaadjes (geprepareerde blaadjes, die mooi groen en soepel blijven) en gevriesdroogde Pioenroosknoppen.

Zijden bloemen

Hebben jullie weer genoeg inspiratie om de stolp uit de kast halen ? Maak er iets moois van en plaats jullie foto’s op de Huisje Kijken website of Facebook pagina. Dan kunnen we elkaar inspireren !

Groetjes uit Zeeland,

Marita

Websites: www.elisensebloemen.nl & shop.elisense.nl

Facebook: Facebook.com/Elisense.nl

Marita van der Hart woont samen met haar partner Niels en rode kater Bassie in een piepklein dorpje in Zeeland.  Zo’n 20 jaar geleden is zij begonnen met bloemschikken en sindsdien is ze daar niet meer mee opgehouden. Inmiddels is ze bijna 10 jaar eigenaar van het bedrijf Elisense Bloemen – gespecialiseerd in zijden bloemen. Bij Elisense Bloemen kun je terecht voor gezellige en leerzame workshops bloemschikken met zijden bloemen. In de webwinkel vind je losse zijden bloemen om lekker thuis aan de slag te gaan, maar ook complete zijden bloemstukken.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie