Kei Gemakkelijk | Van champagnekurk naar sleutelhanger

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Dát is kei gemakkelijk!champagne fles

Wat heb je nodig: champagnekurk, priem, schroefoogje, sleutelhanger ring.

Maak met de priem een klein gaatje in de champagnekurk en draai hier vervolgens het schroefoogje in vast. Bevestig hieraan de sleutelhanger ring en hang daar bijvoorbeeld bedels, kralen en natuurlijk de sleutels aan. Wil je de sleutelhanger extra luxe maken…draai dan ook aan de andere kant van de kurk een schroefoogje zodat je daar nog meer bedels aan kunt bevestigen.

 

Veel plezier!! En natuurlijk een hele gezellig oudejaarsavond en een creatief 2015!!!

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie