Merietje | Inspiratie

blog 2015 olieMonique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

 

Lieve allemaal,

allereerst wil ik jullie het allerbeste wensen voor 2015! Hopen dat dit voor jullie allemaal een super jaar wordt. Wij hebben er in ieder geval heel erg veel zin in. Nog maar een paar maandjes en dan gaan we eindelijk beginnen, we hopen jullie net zo enthousiast te krijgen als we zelf zijn. Alleen al het bereikbaar maken van gezelligheid voor iedere portemonnee daar gaan we voor. Gelukkig hebben we nu een redelijk betaalbare kachelpijp kunnen vinden van super kwaliteit, dus die gaat vandaag of morgen geïnstalleerd worden. Dan kan het eindelijk gaan beginnen ik kan gaan schilderen en gaan inrichten. Voor deze week heb ik even wat inspiratie foto’s op internet gezocht zodat je alvast een beetje kunt zien welke kant we opgaan straks. Maar niets staat vast veel gaat gewoon op wens van de klant. Nergens is bij ons een tweede van alles is uniek.

ook veel zal met de hand worden opgeschilderd of met bepaalde technieken.

Het is maar net wat jij mooi vind. Dit is een beetje onze stijl en natuurlijk alles in overleg! Hoop dat jullie het leuk vinden, volgende week een paar foto’s van de meubeltjes die we er weer bij hebben geshopt.

Tot die tijd een fijne week, en je weet kun je niet wachten volg ons dan op: www.facebook.com/KenMBrocante

Liefs, Monique (Merietje)

Wil je het hele proces van het starten van de winkel aan huis bij Monique teruglezen? Dat kan! We hebben de links nog even voor je op een rijtje gezet:

blog 1 Brocante & Shabby Chic

blog 2 Druk weekje!

blog 3 Kinderkamers

blog 4 Kerstkriebels

blog 5 Volle werkplaats

blog 6   Toestemming

blog 7   Creatief weekje

blog 8   De doorbraak

blog 9  De laatste loodjes

Blog 10 De kachel

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Merietje | Inspiratie

Geef een reactie