Ninneke’s Corner | Suikerzoet bloemstukje

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Brocante suikerpotje word in de bloemetje gezet,lieflijk romantisch

Suikerzoet bloemstukje

naamloos--26 watermerk

Romantic

Ik kom even aandraven met een klein eenvoudig bloemstukje.Super romantische uitstraling,met slechts 2 verschillende bloemen en een accent bijgevoegd.Zacht rooskleurige rozen en een witte bloem  met groen gepaard,die bij ons in de volksmond bekend is als bloemisten verdriet,omdat deze zeer lang houdbaar is.Ik hou ook enorm veel van brocante spullen zoals deze oude suikerpot die ik voor een prikkie kon kopen.Zeer decoratief al om gewoon ergens te zetten met het kleine schepje erbij.Bij het poetsen van het kleine schattige ding,kreeg ik het idee er een bloemstukje in te maken. Wat toch resulteerde in een charmant bloemenstukje.Simpelweg eenvoudig gehouden.Bij de ene foto’s heb ik een klein minuscuul dennenappeltje ertussen gestoken.Anderzijds kan je het romantisch niveau nog wat meer op hevelen door er wat  kleine rooskleurige/parelmoer balletjes of parels tussen te steken.

 

naamloos--16 watermerk

Met klein dennenappeltje ertussen

naamloos--28 watermerk

Met rooskleurige balletjes

naamloos--25 watermerk

suikerzoet bloemstukje

naamloos--16 watermerk

fris gegeven

 

10511478_10205679309648832_5323539750757742137_o

Before

Dit is een ideaal bloemstukje voor als je geen al te grote tafel hebt en je toch iets van bloemen wil zetten,of gewoon om jezelf natuurlijk te verwennen.Je interieur wat gezellig fleurig aan te kleden.Ook in gewoon suikerpotje is het leuk dit te maken.Dit soort suikerpotje met lepeltje heb ik nog maar 2 maal tegen gekomen.Heb ze ook allebei geadopteerd en ze een nieuw onderkomen gegeven. Het suikerpotje is nu een suikerzoet bloemstukje.

 Lieve groeten Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook steeds vinden voor nog meer inspiratie op facebook: Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie