Marley de HK hond | Moosje

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben de eigenaresse van Marley. Ik woon samen met mijn man en 2 honden Marley (weimaraner) en Moos (labrador) in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Moosje

Allereerst: de allerbeste wensen voor 2015! Vandaag ben ik jarig, alweer 43 jaar oud. Pfff… Wat klinkt dat. Maar als je het snel zegt, valt het toch ook wel weer mee ;-).

4jan

Dit is Moos, onze labrador van 8 jaar oud. Moosje vind het 9 van de 10 keer verschrikkelijk om voor de foto te poseren. Meestal gaan ze met een grote zucht liggen en kijkt er dan heel treurig bij. Ze is ontzettend lief en kan super goed met Marley opschieten. Ze liggen vaak samen op een kussen, zijn echt gek met elkaar. Zo mooi om te zien!!

4jana

Een aantal weken geleden was ik bezig met het opknappen van 2 nachtkastjes. De kleur die ik koos was ijsblauw. Ik kwam er later achter dat er blauwe verf in de staart van Moos zat, bijna niet te zien op de foto. Wel een mooie combi trouwens, ijsblauw met chocolade bruin ;-).

Fijne zondag gewenst!

Bezoek onze website: Queseradevie of bezoek ons op Facebook

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Marley de HK hond | Moosje

Geef een reactie