Kei Gemakkelijk | Memory Jar

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Dát is kei gemakkelijk! memory jar 2 bewerkt 2

Wat heb je nodig: een glazen (weck) pot en een jaar vol leuke, gezellige, liefdevolle momenten.

De bedoeling is dat je de pot het gehele jaar door gaat vullen met herinneringen aan allerlei speciale momenten die je nog gaat meemaken in 2015. Je kunt nu bijvoorbeeld al beginnen met het maken van een gezinsfoto en dan gedurende het jaar de pot vullen met kindertekeningen, bioskoopkaartjes, vakantiefoto’s etc. Ook kun je gebeurtenissen opschrijven en de briefjes in de pot stoppen. Aan het einde van dit jaar heb je dan een pot vol met herinneringen. Leuk om op oudejaarsavond nog eens te bekijken en je deze bijzondere momenten nog eens voor de geest te halen.

Veel plezier!!

memory jar 3

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie