Huisje Kijken bij | Els

IMG_2455Een Huisje Kijken bij…! Reis met ons mee naar het zuiden van het land waar vlak bij een molen een echt familiehuis staat dat al generaties lang familiebezit is. Kijk mee in een prachtig huis met een mix van stoer, landelijk en industrieel. Welkom bij Els…

“Ik heb een zwak voor linnen gordijnen en beddengoed…”

IMG_6178

Ik ben Els, 28 jaar. Samen met mijn man, dochtertje (8 okt ’12) en onze Jack Russel woon ik in een gezellig dorp in Zuid Limburg. Ons huis, een eengezinswoning uit de jaren ’40 ligt vlakbij de molen. Het is een echt familiehuis, gebouwd door de grootouders van mijn man en al 2x overgegaan van generatie op generatie.

IMG_7138Na 5 jaar in het huis gewoond te hebben, besloten we het te kopen. Begin dit jaar is ons grote klusavontuur begonnen. Maanden van klussen en verbouwen volgden en volgen nog steeds…weg jaren 70 inrichting, weg bruine schrootjes en bruin gelakt hout.

 “Veel accessoires in ons huis zijn gevonden op brocante markten en bij de plaatselijke kringloopwinkel.”

Een stoere inrichting met landelijke en industriële accenten ontstaat. Een mooi, inspirerend interieur hoeft niet duur te zijn! Veel accessoires in ons huis zijn gevonden op brocante markten en bij de plaatselijke kringloopwinkel. Gecombineerd met oud doorleefd hout geven ze sfeer en warmte aan ons interieur. Gebruikt steigerhout blijft favoriet! Ook voor linnen gordijnen en beddengoed heb ik een zwak :-)

Huisjekijken bij Els4

IMG_6401

Huisjekijken bij Els5De muren op de benedenverdieping hebben we bewust wit gehouden. Onze strakke laminaatvloer (Loft Kiezel | VT Wonen) loopt ook door in de keuken. Daar hebben we gekozen voor een strakke tijdloze keuken in hoogglans wit met een donkergrijs blad van composiet.

“Op de vloer in de kamer en keuken ligt laminaat van VT wonen | Loft Kiezel. Op de slaapkamer kozen we voor de kleur Loft Krijt “

De industriële kraan en de handgreepjes maken de keuken stoer. Op onze deur met schoolbordverf wisselen teksten, menu’s en recepten elkaar af.

Huisjekijken bij Els1

Onze slaapkamer is sober ingericht. Matte grijstinten voeren de boventoon in combinatie met een lichte vloer (Loft Krijt | VT Wonen)  en oud hout.

Huisjekijken bij Els3

In onze kinderkamer wordt ook gekozen voor een sobere sfeer passend bij de rest van ons huis. Slechts enkele decoratieve elementen zijn toegevoegd. Ons eerste klus jaar wordt afgesloten met de geboorte van ons prinsesje Enora.

IMG_6601

Volgend klusjaar staat de badkamer met stip op nummer 1, gevolgd door de gang en achtertuin. Wij zullen ons in ieder geval niet vervelen :-) Ik heb er nu al zin in!

Huisjekijken bij Els

Volgend jaar wil ik een eigen interieur -en adviesbureau starten in de hoop mensen te kunnen inspireren met mijn visie op wonen. Willen jullie op de hoogte blijven van mijn interieur ontwikkelingen, kijk dan op mijn blog: vlakbijdemolen.blogspot.nl

Huisjekijken bij Els2

Huisjekijken bij Els6

Groet, Els

Gezien bij Els
  • bij een mix van stijlen kies je  een rustige basis. Els doet dit door op de muren en vloeren te kiezen voor eenheid en rust; dezelfde vloeren door laten lopen en een lichte basis;
  • schoolbordenverf op een deur zorgt voor verandering; pas de tekst aan aan je stemming ;) Schoolbordenverf is tegenwoordig in elke hoeveelheid en alle kleuren te mengen
  • de juiste lamp vinden moeilijk? Els koos in de slaapkamer voor een simpel peertje; laat het snoer een beetje nonchalant hangen ( gebruik evt strijkijzersnoer) en voilà!

 

deze publicatie is uit andere eerdere versie van huisjekijken.com Wil je zelf graag een keer je huis laten zien in deze rubriek? Dat kan! Geef je op bij onze redactie: huisjekijkenredactie@outlook.com

OVER Sandra van den Brandt
Sandra van den Brandt

Hoi, ik ben Sandra. Getrouwd, drie kinderen en pas verhuisd naar ons droomhuis. Ik geniet van klussen, lekker eten en eigengemaakte limoncello ;) Onder de naam De Barones zal ik regelmatig columns schrijven over wonen, DIY en klussen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 reacties op “Huisje Kijken bij | Els

Geef een reactie