Merietje | lekker warm

2015-01-08 12.20.42Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

 

Hallo allemaal,

t was een gezellige week, de kachel doet t, heerlijk. De kinderen zijn niet uit de garage weg te slaan. Geeft zoveel sfeer alleen al dat kacheltje. De pijp aansluiten was niet niks, gelukkig is het gelukt en het werkt. Tussen alle meubels is het gelukt mijn kast te vinden en die staat net 2 keer in de krijtverf. Deze wordt straks gevuld met stof, verf en andere spullen.

2015-01-08 12.20.29

Nu lijkt het meteen heel anders.
Gisteren meteen maar even deuren opgehaald om het atelier van de werkplaats te kunnen scheiden.

2015-01-08 12.20.13

Alleen de kozijnen schilderen, de deuren blijven zo.

En zoals beloofd even wat foto’s van de ‘nieuwe’ spulletjes.

zo dit was het weer voor deze week, wij gaan weer aan het werk ;)

En je weet het wil je niet wachten tot volgende week volg ons dan op Facebook: KenMBrocante

Fijne week allemaal! Liefs Monique (Merietje)

 

 

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie