Ninneke’s Corner | Vaas indeling anders bekeken

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Hoe een vaas met opening opzij toch opvullen met bloemen?

Vaas indeling anders bekeken

1397239_10202563784242644_696375398_o

Even wat anders

Gek ben ik op hout het liefst zo ruw mogelijk.Dat zal de natuurmens in me zijn.Zo heb ik ook enkele vazen met bijzondere vorm in teak hout.Je kan er geen bloemen rechtstreeks in plaatsen.Mits een glazen vaas die in de houten past kan het wel.Deze vaas heb ik gewoon bij xenos gekocht.Was op slag verliefd op zijn voorkomen.Meteen daar ook glazen vazen in gepast en die er  perfect in paste mocht ook nog mee.De vaas heb ik nu wel al enkele jaartjes,maar ben nog steeds even blij ermee als dag één.Toen kreeg ik het ineens in dat malle hoofd van me gewoon in de opening aan de zijkant het op te vullen met bloemen.En als ik iets in mijn hoofd heb dan heb ik het niet in mijn …….. Maar hoe ging ik dat klusje klaren.Het was niet zo simpel om een stuk oase verpakt in plastic in de opening te krijgen. Verscheidene keren net iets teveel gedrukt en de oase zat gewoon in het midden van de vaas.Maar zoals ze zeggen de aanhouder wint.Uiteindelijk is het me toch gelukt dat de oase stak waar hij steken moest.Natuurlijk lekte het water ook wel wat,het is ook niet erg evident om natte oase verticaal zo te plaatsen. Gelukkig kan teak daar wel tegen alsook mijn keukentafel.Het lekken was ook wel beperkt,na enkele uren lekte het niet meer . Het is nu niet dat mijn keuken een ware tsunami moest overleven.En ik was wel heel erg blij met mijn probeersel. Het is toch weer eens iets anders,origineel leuk.Mijn opgezet plan toch goed gelukt .Ik hou van die combinatie van het stoere van die vaas met het fragiele  van de rozen.

1402268_10202563782962612_2068742914_o

Origineel

894458_10202563781882585_965953331_o

Houten vaas met bloemen

 

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook steeds vinden voor nog meer inspiratie op Facebook: Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie