Op Wydrum | Kerst de deur uit

Dit jaar heb ik maar weinig meegekregen van alle kerst, ik had al even vermeld tussen neus en lippen dat ik dit jaar om verschillende redenen geen kersboom en vele versieringen had staan en dat had onder andere te maken met onze trip naar Praag. Hier heb ik namelijk de kerst doorgebracht!

Helaas met alle inbraken tegenwoordig is het niet meer veilig om dit de wijde wereld in te gooien via social media dus kon ik het helaas niet tegen jullie zeggen.
Ik zal nog een mooie blog maken over Praag, deze stad is zeker een stedentripje waard!

Omdat we van zondag middag t/m vrijdag, 2e kerstdag, dus niet thuis waren en ik al genoeg kerstversiering heb gezien hihi, hebben we de zondags het huis weer kerst-vrij gemaakt.

Alleen de boompjes hebben we van nep-sneeuw ontdaan en van pot gewisseld, deze mogen nog even blijven staan:
GetAttachment2

Het wijnrek is van de grond naar de eettafel verplaats waardoor we weer een mooie ruimte tafel hebben, normaal staat er namelijk een extra opzetstuk op de tafel in dezelfde kleur gewaxed als de tafel echter deze neemt wel veel ruimte in.

GetAttachment3

De vensterbank is ook weer fris aangekleed:

GetAttachment5

Voor de rest nog wat detailfoto’s:

GetAttachment4

GetAttachment

Ik vond de kwaliteiten van de foto’s niet over om naar huis te schrijven maar heb toch besloten ze te plaatsen. Ooooooit wordt die beter. Wie weet wat 2015 brengt ;-)

Fijne dag allemaal!

Liefs Saskia

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie