Huisje kijken voor en na | kinderstoel

Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al vele blogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website.

Afbeelding1Nadine wilde heel graag voor haar eigen kindje dezelfde stoel als ze zelf vroeger had. Voor 5 euro kon ze er op Marktplaats een kopen. Ze heeft hem eerst met fijn schuurpapier helemaal geschuurd, toen in de grondverf gezet (Gamma grondverf primer Hout Bios wit) op waterbasis. Daarna afgelakt met Flexa Hoogglans basis W05 in kleurcode HN.02.88 (mengkleur).

* wil je ook een kinderstoel verven gebruik dan net als Nadine verf op waterbasis (=acryl). Kinderen zetten er wellicht hun tanden in…

 

 

Afbeelding2

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Huisje kijken voor en na | kinderstoel

Geef een reactie