Elisense Bloemen | Zijden bloemen op een presenteerblaadje

Kleinere bloemstukjes met zijden bloemen presenteer ik graag op dienblaadjes in allerlei soorten, kleuren en maten. Zoals een zijden bloementaartje op een langwerpig dienblaadje, dat vervolgens weer op een vierkant blaadje staat.

Zijden bloemen

Het langwerpige dienblaadje met zinken handgreepjes heb ik jaren geleden van mijn schoonmoeder gekregen. Ik heb het geverfd en maak er steeds een nieuw stilleven mee.

Zijden bloemen

Behalve dat presenteerblaadjes er heel leuk uit zien, zijn ze ook heel handig. Heb je meer ruimte op tafel nodig ? Dan pak je het hele zaakje zo op en zet het ergens anders neer.

Zijden bloemen

Ook op onze kookplaat staat altijd iets gezelligs, maar dat moet wel snel weggezet kunnen worden, als het tijd is om ons potje te gaan koken.

Zijden bloemen

Je ziet het – je kunt eindeloos variëren met dienblaadjes en zijden bloemen !

Zijden bloemen

Gewoon een kwestie van leuk combineren. Zo kun je elk seizoen een leuk tafereeltje samenstellen… Gezellig …!

Groetjes uit Zeeland,

Marita

Websites: www.elisensebloemen.nl & shop.elisense.nl

Facebook: www.facebook.com/elisense.nl 

Marita van der Hart woont samen met haar partner Niels en rode kater Bassie in een piepklein dorpje in Zeeland.  Zo’n 20 jaar geleden is zij begonnen met bloemschikken en sindsdien is ze daar niet meer mee opgehouden. Inmiddels is ze bijna 10 jaar eigenaar van het bedrijf Elisense Bloemen – gespecialiseerd in zijden bloemen. Bij Elisense Bloemen kun je terecht voor gezellige en leerzame workshops bloemschikken met zijden bloemen. In de webwinkel vind je naast losse zijden bloemen om lekker thuis aan de slag te gaan ook complete zijden bloemstukken.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie