‘ Art de la fleur ‘ | Keuken kijken !

Angelique laat je wekelijks van haar prachtigste bloem- en groencreaties genieten. Ook laat ze regelmatig stap voor stap zien hoe je ook zelf de mooiste decoraties kunt maken. Oooh wat heerlijk het is weer bijna weekend !

Mijn bloemschik workshops zijn nog niet begonnen en daarom nog geen bloemstuk voor jullie. Eind januari ga ik weer starten en zal jullie dan weer de nieuwste creaties tonen.
Maar natuurlijk vind ik het weer hartstikke leuk om jullie een blog voor te schotelen en hopelijk krijgen jullie er inspiratie van.

Vandaag heb ik mijn keuken gezellig gemaakt , met natuurlijk bolletjes >>

Een jaar terug ben ik van smaak veranderd , tja dat gebeurd bij de meeste vrouwen nu eenmaal of je nu wil of niet… Al mijn Amsterdam blond servies eruit en ook al het zwarte servies er uit. Daarvoor in de plaats wilde ik graag wit / blauw servies. Niet van dat servies dat wat afgemeten is maar van alles wat , dus rommelmarkten en brocante markten afstruinen ( helemaal niet vervelend ) En al snel had ik een leuke voorraad mag ik wel zeggen. Niets past bij elkaar maar dat vind ik nou juist zo leuk.

Zo kocht ik deze oude schaal met deksel , ik gebruik hem niet echt maar het is een echte eyecatcher in mijn keuken. Met wat leuke decoratie er omheen creeer je al snel een fijn sfeerhoekje.

IMG_3431

Op de achtergrond de inmiddels wel bekende stokbroodplank met de pollepels , deze keer opgevuld met blauwe druifjes. De stokbroodplank is een blijvertje je kunt er eindeloos mee decoreren en ook de pollepels hebben mijn hart gestolen.

IMG_3403

De Blauwe druifjes staan er natuurlijk schattig in , maar met een wit Hyacintje die net even wat rustiger toont staat het ook heel mooi. Met de kerst had ik er een Amaryllis bol in dat staat ook erg stoer en landelijk.

IMG_2312

Je kunt eigenlijk met zowat je hele servies decoreren wat vinden jullie van deze de saus of jus kom ? Ook deze gebruik ik niet dagelijks maar is toch echt zonde om in de kast te zetten en het staat nog eens super lief ook met de blauwe druifjes er in.

IMG_3400

Ook kop en schotel laten zich natuurlijk uitstekend lenen voor decoratie moet je nu eens zien .. En in een handomdraai gemaakt.

IMG_3418IMG_3421

Van gaas maakte ik er ook nog een cloche omheen. Een paar dagen kan de cloche maar blijven staan want dan gaan de blauwe druifjes er natuurlijk doorheen groeien en dat vind ik niet mooi, maar voor nu mag hij nog even blijven.

IMG_3425

IMG_3431

Om het blauw wit nog even extra aandacht te geven heb ik witte tulpjes en blauwe disteltjes gekocht. Heerlijk het voorjaar in huis. naar buiten kijk ik maar niet , want het lijkt wel herfst.

IMG_3413

IMG_3411

IMG_3409

Zo en nu is het wachten op mijn meisjes die komen zo uit school en dan kan het weekend beginnen. Ik heb wat lekkers voor ze gebakken en er nog wat foto’s van gemaakt voor jullie. Frans bakplaatje met Franse vormpjes en heerlijke muffins, de geur in huis maakt alles compleet !

IMG_2364

IMG_2354

IMG_2368

IMG_2304

Ik kruip lekker op de bank voor de openhaard en een muffin en wens jullie weer een heel fijn weekend toe!

De rozen! Angelique

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie