Foto van de maand januari !

ratan hartjeWil jij ook in aanmerking komen voor zo’n leuk ratan Huisjekijken hartje? Dat kan. Upload jouw gezelligste, mooiste, leukste of meest inspirerende foto in ons foto-album op de website. Iedere maand kiezen we een ‘foto van de maand’. Wie weet staat jouw foto de volgende keer op deze plek en win jij dat leuke rotan hartje! Doe mee… en klik hier om meteen naar ons foto-album te gaan en meteen je foto toe te voegen.

De winnaar van foto van de maand januari is geworden Nicole van Uden met deze prachtige foto:

 gefeliciteerd!

Nicole, je mag een mailtje sturen naar de redactie: huisjekijkenredactie@outlook.com

Vermeld in de mail je naam en adres gegevens en ook even de maand waarover het gaat: januari.

Het rotan hartje word zo spoedig mogelijk naar je opgestuurd!

Bedankt Nicole voor je prachtige foto!

Wil jij ook in aanmerking komen voor zo’n leuk rotan Huisjekijken hartje? Dat kan. Upload jouw gezelligste, mooiste, leukste of meest inspirerende foto in ons foto-album op de website. Iedere maand kiezen we een ‘foto van de maand’. Wie weet staat jouw foto de volgende keer op deze plek en win jij dat leuke rotan hartje! Doe mee… en klik hier om meteen naar ons foto-album te gaan en meteen je foto toe te voegen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie