Redactioneel | je foto’s delen met Huisjekijken en onze lezers?

Je creaties en gezellige foto’s delen met onze lezers doe je zo…

– wil je je foto’s uploaden in ons foto-album van de website, dan log je eerst in. Daarna kun je je foto heel gemakkelijk uploaden. Bovendien maak je dan kans op een ratan hartje als jouw foto wordt gekozen als foto van de maand!

– je kunt je foto op Facebook meteen delen in de HuisjeKijken Lifestyle Fangroep. Daar kun je meteen ook heel veel inspiratie opdoen via andere HuisjeKijkenfans. Ook kun je daar met andere fans ideeën uitwisselen, interieurdilemma’s oplossen en nog veel meer! Klik op deze link om meteen naar de Lifestyle Fangroep te gaan.

– je kunt je creaties naar de redactie sturen, post vinden we heel erg leuk! Waar wij ook heel blij van worden is foto’s van creaties met daarbij de beschrijving en kleurnummers van de verf die je gebruikt hebt enz. Je krijgt zéker antwoord terug en we proberen ook alle post op de site te plaatsen. Dat kan zijn in de rubriek ‘post op de redactie’ maar uitgebreide beschrijvingen plaatsen we ook in ‘HuisjeKijken Extra’. Je post stuur je aan: huisjekijkenredactie@outlook.com

Huisjekijken wordt gemaakt voor jou en door jou!

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 reacties op “Redactioneel | je foto’s delen met Huisjekijken en onze lezers?

  1. Pinkback: Huisjekijken | Post op de redactie | Huisjekijken

  2. Pinkback: Huisjekijken Extra | hart van spruitjes | Huisjekijken

  3. Pinkback: Huisjekijken | Post op de redactie | Huisjekijken

Geef een reactie