Merietje | Druk, druk, druk

blog 17 01 01Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Hai allemaal,

allereerst ben ik zo blij met jullie, er zijn gewoon al 200 likes op onze facebook pagina, krijg ook allemaal zulke leuke berichtjes. Veel mensen die meedenken, heel lief.

Op dit moment zijn we heel druk met de elektra, lastig klusje, maar moet wel goed gebeuren. De kast is inmiddels helemaal geschilderd tot op een paar plankjes die er in komen. Volgende week als hij klaar is zal ik de foto plaatsen en ik hoop dat ik ook al mijn spullen er dan in kan doen. Voor nu ben ik druk bezig ideeën op te doen voor meubeltjes en o.a. voor een mooi reclamebord. Dus pinterest aan het afstruien, hier een paar leuke inspiratie foto’s. De inspiratie foto’s geven een indicatie van wat we van plan zijn te realiseren in ons atelier.

Tot volgende week maar weer! Tot slot nog een lief fotootje die ik vond. Krijg al zo’n zin weer in de lente als ik dit zie :)

blog 17 01 05

Fijn weekend! Liefs Monique (Merietje)

www.facebook.com/KenMBrocante hier kun je ons volgen op Facebook

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie