Marley de HK hond | Stoere Marley!

IMG_1057Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben de eigenaresse van Marley. Ik woon samen met mijn man en 2 honden Marley (weimaraner) en Moos (labrador) in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen. Na 3 lange weken vakantie zijn we weer in het land. Marley heeft samen met Moos in een hondenpension gelogeerd. Meestal gaan ze met ons mee op vakantie, dit keer hebben we gevlogen en konden helaas ze niet mee. Een rot moment om ze weg te moeten brengen, ze voelen dat zo goed aan! Ophalen is daarentegen een groot feest. Thuis weer lekker voor de houtkachel, knuffelen en veel erop uit, ondanks het slechte weer van afgelopen week. IMG_1036 En dan weer een foto moment met Marley. Deze sidetable heb ik van de week opgeknapt. Met wat winterse accessoires staat deze sidetable prachtig in de woonkamer. Marley er voor gezet voor een mooi plaatje. Bedacht me dat ik nog een stoere muts had, benieuwd of ze rustig blijft zitten. Nou ja, als een standbeeld blijft ze zitten ons model!! :-).

Bezoek onze website: Queseradevie of bezoek ons op Facebook

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie