MUTE | Hippe DIY wanddecoratie!

Wij van MUTE vinden het leuk je te verassen. Met iets unieks, iets geks of een beetje van beide! Het moet natuurlijk ook mooi zijn, een beetje stoer en daarnaast ook functioneel. En daarom hebben we voor jullie iets bedacht wat dat allemaal is; deze eigentijdse wand hanger!

mute-nov-2

Wat heb je nodig?

– Een schaar
– Verschillende kleuren vol, ik zelf heb negen verschillende kleuren gebruikt.
– Een lange tak

mute-nov
Hoe ga je dit doen?

Je gebruikt het wol en knipt lange stukken af die je stuk voor stuk aan de tak vast gaat knopen.
Je kunt zelf de breedte bepalen van de kleur hoe je dit wilt hebben, hoe meer touwtjes je knoopt, hoe breder je stuk wordt. Blijf net zolang stukken afknippen en aan de tak knopen tot je het zelf mooi vindt. De lengte, breedte, kleur, alles bepaal je zelf! Dat is ook het leukste eraan, je kan veel verschillende varianten maken.
Het is een aardige klus, maar je krijgt een mooi resultaat!

mute-nov-3

Heb je deze wanddecoratie nou ook gemaakt? We willen hem graag zien! Laat hieronder, op de Huisjekijken Facebookpagina of de Huisjekijken Fanclub op Facebook een reactie achter met een foto, wij zijn heel benieuwd! De mooiste decoraties verdienen een plekje in onze nieuwste blog!

 

 

Veel succes! MUTE

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie