Vestywo | Welkom 2015

DSC06660Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met je delen doormiddel van Tips & Tricks op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik je mag inspireren. Vandaag geef ik je een welkom in 2015 bij Vestywo, lees je verder?

..en wat voor een welkom!

Een welkom met KLEUR!!

Ja, echt waar, Vestywo gaat aan de kleur! We gebruikten eerst bruin en wit, daar zijn nu de kleuren grijs en roze bij gekomen. Het is zo heerlijk om je huisje voorjaars-proef te maken, ach ja, daar zijn we ook al mee bezig. Zodra Oud&Nieuw voorbij is neem ik de bezem en ga door het huis heen met een flinke slag. Ben jij al bezig met de grote voorjaarsschoonmaak?
1Om te beginnen heb ik de krans van de voordeur gehaald en deze opnieuw gerestyled. Deze krans blijft heel mooi en steeds op onze voordeur prijken, elk seizoen krijgt ze een nieuw jasje. Rond de Kerst-dagen had ik er een takje (nep) rode besjes rond-heen gehangen en ook het bordje welkom gebruikt. Aan de linkerkant twee sterretjes. Voor het `lente-gevoel` heb ik roze/witte besjes gebruikt, een roze kantje en een welkoms-bordje. De witte besjes hebben eens in de zon gelegen en werden hier en daar wat blauw, helaas. De roze blijven op z`n mooist, een mooie, warme kleur.

2De roze/witte besjes heb ik vastgemaakt met tuinkoord, als dit nat wordt dan blijft het zitten en dat kan ik niet van al het andere koord/touw zeggen. Nu wordt het bij ons voordeur niet zo snel echt nat door de regen, maar vochtig kan het wel zijn. Het welkoms-bordje heb ik aan de bovenkant opgehangen en zo tussen de roze/witte besjes gelegd. Een strik van roze kant onderaan de krans tussen de roze/witte besjes en een  roze kantje aan de bovenkant van de krans om de krans op-te-hangen maakt het compleet.

3Deze foto vind ik echt heel mooi, het zonnetje scheen zo lekker naar binnen (de krans lag even op de eettafel) en dan worden de foto`s ook zo mooi van. Echt genieten! Geniet jij ook zo van het zonnetje?

Fijn dat je weer langs kwam om mijn blog te lezen, ben je geïnspireerd geworden en wil je nog meer lezen? Kom dan een kijkje nemen op mijn weblog, genaamd Vestywo. Laat je een reactie achter, dat zal ik zeker waarderen.

Fijne dag allemaal en tot snel hopen we.

Lieve-Groetjes,

Verie
OVER Verie
Verie

Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met jullie delen doormiddel van ‘tips & tricks’ op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik jullie mag inspireren.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie