‘ Art de la fleur ‘ | Magnolia

 

IMG_4032Angelique laat je wekelijks van haar prachtigste bloem- en groencreaties genieten. Ook laat ze regelmatig stap voor stap zien hoe je ook zelf de mooiste decoraties kunt maken. Oooh wat heerlijk het is weer bijna weekend !

Hallo allemaal ,

Het is weer vrijdag !

Wat een heerlijke dag is dat toch.

Mijn workshops zijn nog niet begonnen , dus ik kan jullie nog niets nieuws laten zien.
Een klein blogje dus maar….

Maar wel met Magnolia , wat zijn ze toch prachtig he ? en helemaal de trend van dit moment in de bloemenwereld.

Tja ik moest ze natuurlijk ook hebben , ik zie overal prachtige foto’s van Magnolia’s en dan kan ik natuurlijk niet achter blijven ..

Een beetje een sfeer hoekje gemaakt met op de achtergrond een oude paneel deur , natuurlijk een mooie pot met Magnolia’s en een oude schaal met Franse bakvormpjes.

IMG_4003

En de schaal met oude Franse bakvormpjes.

IMG_3998

Naast het bloemschikken en decoreren maak ik ook heel graag foto’s. Een klein jaar nu heb ik ook een Macro lens en oh wat ben ik er dol op om alles eens van heel dichtbij te zien.

IMG_4012

Omdat het weer het toe liet ook nog even buiten wat foto’s gemaakt , zo kreeg ik dit schattige vergietje met blauwe druifjes als bedankje , en is het niet schattig ?

Ook weer even een sfeer hoekje van gemaakt met een takje Magnolia en de Franse vormpjes.

IMG_4039

IMG_4057

IMG_4035

Het grote wachten is begonnen ! Welke kleur zal er uit de knopjes komen ? En hoe lang gaat dat duren ( ik begreep dat je best wat geduld moet hebben ).

Eerlijk gezegd heb ik ze voor het eerst dus uitproberen maar ! Ik heb al veel prachtige foto’s gezien op Huisje kijken dus ik wacht in spanning af !

Volgende week weer een echt bloemschik blog Een prachtige voorjaarstaart met witte druifjes !

De rozen en een heel fijn weekend !! Angelique

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie