Merietje | rustig weekje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Meriblog 2 240115etje’ met jullie delen.

Hallo allemaal,

deze week een beetje rustig aan gedaan, denk dat er een griep aan zit te komen, die maar niet door wil zetten. Maar ondanks dat, gelukkig nog wel iets gedaan. Ben nog steeds iedere avond een toertje aan de deken aan het haken.

2015-01-22 10.45.35

Soms denk ik wel eens het schiet niet op, maar goed het is natuurlijk ook veel werk zo’n deken. Heb nog even naar een paar plaatjes op internet gekeken. Dit zijn toch wel de dingen die we er bij gaan doen, haken is tenslotte helemaal hip!

Denk hierbij aan leuke workshops en nog veeeeel meer!

Ook deze week de laatste hand aan de werkkast gelegd! Er moesten nog wat dingen geschilderd worden, dit weekend wil ik toch proberen alle spullen daarin kwijt te kunnen.

De tijd begint te dringen er moeten veel stoelen bekleed en geschilderd worden. En er staan ook een aantal kastjes die een kwast nodig hebben.

Ik hoop jullie volgende week weer blij te maken met een nieuwe blog!

Veel liefs, Monique (Merietje)

www.facebook.com/KenMBrocante als je het leuk vindt kun je ons vinden op facebook.

 

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie