Going Dutch on Decor | Interieurtrends voor 2015

 

badkamer groene muurKarin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…

De eerste weken van 2015 zijn alweer voorbij gevlogen, goede voornemens aan de kant geschoven en nieuwe trends hebben zich aangediend.

Om dit nieuwe jaar stylish verantwoord door te komen heb ik een aantal  trends voor je interieur van 2015 verzameld.

Trendkleur Marsala

Ieder jaar kiest het bedrijf PANTONE {het bekendste kleureninstituut ter wereld} de kleur van het jaar. Voor 2015 is MARSALA, een aardse kleur die recht uit de jaren zeventig lijkt te komen gekozen als kleur van het jaar. Deze kleur zul je het komende jaar dan ook veel terug gaan zien in de mode- en interieurbranche.

kleurtrend marsala header

Ik vind het een erg mooie kleur, maar het is wel een kleur uit de categorie: gebruik met mate!

trendkleur marsala1

bron

In bovenstaande foto’s vind ik de kleur MARSALA erg mooi uitkomen. De basis is rustig gehouden en de kleur komt terug in de meubelen of in een prachtig tapijt. Je kunt de kleur ook aan je interieur toevoegen door vazen, bloemen, kussens en andere accessoires te gebruiken.

marsala bank groot

bron

marsala bloemen

bron

Hangende tuinen

Een andere trend die je dit jaar veel ziet zijn “hangende tuinen” {vertical garden}. Geen planten meer op de vensterbank, maar gewoon heel trendy aan de muur of schutting!

groen in huis 2

 

badkamer groene muur

groen in huis 1

Wat een heerlijke badkamer! Wil je zelf aan de slag? Klik dan hier voor een DIY

Ik ga hier binnenkort ook maar eens mee aan de slag, want mijn huis kan wel wat groen gebruiken.

Fijne zondag!

OVER Karin van Versendaal
Karin van Versendaal

Hoi, ik ben Karin. Inrichten on a budget, DIY, familieprints ontwerpen, mooie plaatjes, moodboards, before & afters, that's me! Iedere dinsdag, donderdag en zondag verschijnt een nieuwe post. Of als er iets te vertellen valt ook op maandag, of op woensdag, of op vrijdag en zaterdag :-) Veel plezier met lezen! ps: I love comments

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie