Marley de HK hond | Zonnetje in huis!

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben de eigenaresse van Marley. Ik woon samen met mijn man en 2 honden Marley (weimaraner) en Moos (labrador) in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

De week begon somber afgelopen maandag. Donker en koud weer, die dag deed zijn naam eer aan: blue monday. Marley trekt er even een pruil lipje bij, een echte blue monday foto.

25a

Wat een verschil als de zon schijnt. We hebben veel ramen in ons huis, een open keuken, heel veel licht komt er naar binnen. Wanneer het zonnetje schijnt dan baadt onze keuken in prachtig zonlicht.

25b

We kwamen van de week thuis van een lange wandeling op de dijk. Koude wind om onze oren, brrrrr…. Wat is het dan lekker om thuis te komen en voor de houtkachel te gaan zitten met een lekkere mok zelf gemaakte warme chocomelk.

25e

Fijne week nog en tot volgende week!

Bezoek onze website: Queseradevie of bezoek ons op Facebook

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie