MensNova door Winnie van Kins | Je eigen busavontuur!

We willen allemaal zo veel mogelijk uit het leven halen, maar we kennen (helaas) ook die vervelende, irritante stemmetjes die je tegenhouden of op zijn minst doen twijfelen. Tsja, accepteren dat ze er nu eenmaal zijn, ligt voor de hand. Maar het zou wel heel fijn zijn als je er mee om kunt gaan zonder dat je ze als een enorme last ervaart en je het leven echt zuur maken. Neem eens de tijd om onderstaand filmpje te bekijken en vraag je eens af: wie rijdt er eigenlijk allemaal mee in mijn bus?

Filmpje gezien? Ook onder de banken gekeken of er een vervelend snotjong zit te klieren? Gekeken of er eentje in je dode hoek zat en constant zat te sneren?
Maak van je busreis eens een avontuur en ontdek wat er mogelijk is voor jou!

MENS NOVA
Praktijk voor mentale veerkracht | MensNova.nl
0648015443

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie