Huisjekijken voor en na | tv-meubel

Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al vele blogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website.

Dit tv-meubel was het laatste in haar interieur dat nog niet was vervangen door een exemplaar in landelijke stijl; de rest had Wendy Terpstra  al op Marktplaats verkocht. Deze raakte ze maar niet kwijt. Ze besloot hem op te knappen. Er werd een extra bovenblad gemaakt van vurenhout en de moderne greepjes werden vervangen door bronzen komgreepjes. Het meubel werd geverfd in de kleur RAL 9010 en het bovenblad in Cetabever kleur Schors. Wat een verandering!

Wendy Terpstra tv meubel

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie